D.T.L. Consumer Products Eesti AS

Esmaklassiline Šveitsi šokolaad

Esmaklassilise šokolaadi valmistamisel on oluline iga pisemgi detail.

Lindt šokolaadi teeb eriliseks

*läbi aegade välja töötatud ja täiustatud retseptid, mida hoitakse veel tänapäevalgi suures saladuses;

*kõrged nõudmised toorainele - valitakse ja ostetakse vaid parimaid kakaoube regioonidest üle maailma: Kesk- ja Lõuna-Ameerika, Madagaskar ja Ghana;

*kakaoube röstivad Lindt&Sprüngli Maîtres Chocolatiers ise oma ruumides.
Nad on ühed vähesed šokolaadivalmistajad, kes nii teevad, kuid ubade röstimine on väga oluline ning seda tuleb teha teatud viisil, sest ainult siis on võimalik vabastada kakaoubades peituv imeline šokolaadi maitse.

*conching - šokolaadi valmistamise protsess, mis kestab tunde, selle käigus avaldub maitse ning areneb välja Lindt'i šokolaadidele omane hõrk aisting. Selle suurepärase protsessi leiutas Rodolphe Lindt 1879.a.

*Lindt šokolaadid on vaakumpakendatud, et tagada toote omaduste säilimine. (Kui tume šokolaad ei ole vaakumpakendatud, siis tema omadused ei säili ning see šokolaad ei ole enam kvaliteetne!)

Loe edasi Lindt´i ajaloo kohta siit. 
Vaata lisaks:
Facebook: https://www.facebook.com/LindtEstonia/